Design magasin
Design magasin
Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike Både miljøvenlig og innovativ, LECOMOTION E-trike er en elektrisk-assistent trehjuling, der er inspireret af indlejrede indkøbsvogne. LECOMOTION E-trikes er designet til at fungere som en del af et bycykeldelingssystem. Designet også til at reden inden i hinanden i en linje til kompakt opbevaring og for at gøre det lettere at samle og bevæge mange ad gangen via en svingende bagdør og et aftageligt krumssæt. Træningshjælp ydes. Du kan bruge den som en normal cykel, med eller uden det understøttende batteri. Fragten tillod også transport af 2 børn eller en voksen.

Projekt navn : Lecomotion, Designernes navn : Natacha Lesty, Kundens navn : Lesty design.

Lecomotion Urban Electrik-Trike

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.