Design magasin
Design magasin
Badeværelsesmøbler

Sott'Aqua Marino

Badeværelsesmøbler Sott'Aqua Marino-kollektionen med sine kreative detaljer om den undersøiske verden til badeværelserne tilbyder luksus at designe dit eget badeværelse ved at bruge det brede udvalg af moduleringsvalg, der er tilgængelige .ott'Aqua Marino er i stand til at tilbyde en unik designtilgang til enhver badeværelse med fleksibilitet til brug sammen med enkelt- eller dobbeltvaskeskabe. Det runde spejl monteret på væggen med en bøjle har også skjult belysningssystem.

Projekt navn : Sott'Aqua Marino, Designernes navn : Isvea Eurasia, Kundens navn : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Badeværelsesmøbler

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.