Design magasin
Design magasin
Diamantring

The Great Goddess Isida

Diamantring Isida er en 14K guldring, der glider på din finger for at skabe et charmerende look. Fasaden på Isida-ringen er pyntet med unikke elementer som diamanter, ametyster, citriner, tsavorit, topaz og suppleret med hvidt og gult guld. Hvert stykke har sit eget specificerede materiale, hvilket gør det one-of-a-kind. Derudover reflekterer den flade glaslignende facade på skiver af ædelsten forskellige lysstråler i forskellige omgivelser og tilføjer ringen en eksklusiv karakter.

Projekt navn : The Great Goddess Isida, Designernes navn : Tatyana Raksha, Kundens navn : STDIAMOND.

The Great Goddess Isida Diamantring

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.