Design magasin
Design magasin
Kundekonfigurerbart Bilsystem

Supercar System

Kundekonfigurerbart Bilsystem Supercar System er et rekreativt køretøj, der let kan konfigureres af kunden til at imødekomme deres skiftende ydelse, styling og budgetmæssige ønsker. Kunder kan konfigurere og konfigurere deres køretøj på store og små måder uden særlige værktøjer eller færdigheder krævet, hvor Supercar System demokratiserer designbeslutninger væk fra producenten og i hænderne på kunden, hvor de hører hjemme. At placere kunden med ansvar for design og specifikation skaber et bæredygtigt produkt, der mindsker den planlagte forældelse af O.EM. producenter.

Projekt navn : Supercar System, Designernes navn : Paolo Tiramani, Kundens navn : Supercar System.

Supercar System Kundekonfigurerbart Bilsystem

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.