Design magasin
Design magasin
Analogur

Kaari

Analogur Dette design er baseret på en standard 24-timers analog mekanisme (halv hastighed time hånd). Dette design er forsynet med to bueformede formskæringer. Gennem dem kan man se drejningstimerne og minutshænderne. Timehånden (disken) er opdelt i to segmenter af forskellige farver, der roterende angiver AM- eller PM-tid afhængigt af den farve, der begynder at blive synlig. Minuttehånden er synlig gennem den større radiusbue og bestemmer, hvilken minutspalte der svarer til 0-30 minutters drejeknapper (placeret på den indre radius af lysbuen) og 30-60 minutters spalte (placeret på den ydre radius).

Projekt navn : Kaari, Designernes navn : Azahara Morales Vera, Kundens navn : Azahara Morales Vera.

Kaari Analogur

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.