Design magasin
Design magasin
Belysningsstruktur

Tensegrity Space Frame

Belysningsstruktur Tensegrity-rammelyset bruger RBFullers princip om 'Mindre for mere' til at fremstille en lysarmatur, der kun bruger dens lyskilde og elektriske ledninger. Tensegrity bliver det strukturelle middel, som både arbejder gensidigt i kompression og spænding for at frembringe et tilsyneladende diskontinuert lysfelt, der kun er defineret af dens strukturelle logik. Dens skalerbarhed og produktionsøkonomi taler til en vare med endeløs konfiguration, hvis lysende form yndefuldt modstår tyngdekraften med en enkelhed, der bekræfter vores epoks paradigme: At opnå mere, mens vi bruger mindre.

Projekt navn : Tensegrity Space Frame, Designernes navn : Michal Maciej Bartosik, Kundens navn : Michal Maciej Bartosik.

Tensegrity Space Frame Belysningsstruktur

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.