Design magasin
Design magasin
Multifunktionel Indpakning

Loop

Multifunktionel Indpakning Loop er en multifunktionel indpakning til din garderobe eller til brug i dit hjem. Loop er 240 cm x 180 cm. Overfladen og strukturen på Loop-tekstilet er 100% skabt for hånd ved hjælp af en håndstrikketeknik, der stammer tilbage mange århundreder. Loop-tekstil er 93 individuelt håndlavede paneler, der er sammendelt for at gøre helheden. Loop bruger 100% premium australsk Alpaca fleece. Alpaca er lavt allergen og sikrer både varme og åndbarhed. Loop-tekstilet har drapering og form fleksibilitet, mens dets 93 paneler sikrer, at det er træk og en stærk udøver. Loop er lavet af naturlige, vedvarende og bionedbrydelige fibre

Projekt navn : Loop, Designernes navn : Miranda Pereira, Kundens navn : Daato.

Loop Multifunktionel Indpakning

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.