Design magasin
Design magasin
Led-Parasol Og Stor Havebrænder

NI

Led-Parasol Og Stor Havebrænder Den splinternye NI Parasol omdefinerer belysning på en sådan måde, at den kan være mere end en lysende genstand. NI, der kombinerer en parasol og en havebrænder, ser innovativt ud ved liggestole ved poolen eller andre udendørs områder fra morgen til aften. Den proprietære fingerfølsomme OTC (one-touch dimmer) gør det muligt for brugere at tilpasse sig de ønskede lysniveauer i 3-kanals belysningssystemet. NI vedtager også en lavspændings 12V LED-driver, der genererer meget lidt varme, hvilket giver en energieffektiv strømforsyning til systemet med over 2000 stk 0.1 W LED'er.

Projekt navn : NI , Designernes navn : Terry Chow, Kundens navn : FOXCAT.

NI  Led-Parasol Og Stor Havebrænder

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.