Design magasin
Design magasin
Virksomhedsidentitet

10 Year Logo

Virksomhedsidentitet Opdraget var at skabe et logo, der ikke kun reflekterer, hvad 3M ™ Polarizing Light handler om, men også markedsføre det som et premiummærke i bordlamper. Brug ideen om overlappende lysstråler, der er beroligende for øjnene, hvilket afspejler antirefleksoplevelsen. Overlapningerne er designet på en sådan måde, at de afbilder en fejring af fyrværkeri. Tallet ti sidder imod grafikken og viser skarpheden i tallene, hvor der ikke er refleksion på grund af blænding. Farverne guld og sølv bruges til at præsentere lampens førsteklasses fornemmelse, kvaliteten og teknologien i selve mærket.

Projekt navn : 10 Year Logo, Designernes navn : Lawrens Tan, Kundens navn : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Virksomhedsidentitet

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.