Design magasin
Design magasin
Dvd-Kasse

Paths of Light

Dvd-Kasse Den bedste måde at holde den korte animation Paths of Light af Zina Caramelo på var at sikre, at DVD'en havde en smuk sag, der kunne matche. Emballagen ser faktisk ud som om den blev plukket ud af skoven og formet til en CD. På ydersiden er forskellige linjer synlige, næsten vises som små træer, der vokser op på siden af sagen. Træens ydre hjælper også med at give det et ekstremt naturalistisk look. Paths of Light er en ekstrem opdatering fra de sager, som mange sager for cd'er havde i 1990'erne, som normalt bestod af basisplastik med en papirpakke til at forklare indholdet inde. (Tekst af JD Munro)

Projekt navn : Paths of Light , Designernes navn : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Kundens navn : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd-Kasse

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.