Design magasin
Design magasin
Multi-Purpose Tabel

Bean Series 2

Multi-Purpose Tabel Denne tabel er designet af Bean Buro-principdesignerne Kenny Kinugasa-Tsui og Lorene Faure. Projektet er inspireret af de vrange former af franske kurver og puslespil og fungerer som det centrale stykke i et kontormøderum. Den overordnede form er fuld af svingninger, hvilket er en dramatisk afgang fra det traditionelle formelle firmakonferencebord. De tre dele af bordet kan konfigureres i forskellige generelle former for at variere siddepladser; den konstante forandringstilstand skaber en legende atmosfære for det kreative kontor.

Projekt navn : Bean Series 2, Designernes navn : Bean Buro, Kundens navn : Cheil .

Bean Series 2 Multi-Purpose Tabel

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.