Design magasin
Design magasin
Digital Transformation

Tigi

Digital Transformation En af de mest ikoniske enheder inden for hårmode er ved at tage et modigt skridt ind i digital relevans. Ombygningen af professionelle dot com og Tigi Color Copyright-områder blev styret ved at kombinere skræddersyet indhold, skabt af kunstnerne, inddragelse af moderne fotografer og alligevel usete designudtryk i digitalt. Fin, men skarp kontrast mellem teknikker og håndværk. Endelig guider Tigi gennem en sund trin for trin til en sand digital transformation fra 0 til 100.

Projekt navn : Tigi, Designernes navn : Fayssal Loussaief, Kundens navn : Unilever UK TIGI.

Tigi Digital Transformation

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.