Design magasin
Design magasin
Vin Kan

Essenzza

Vin Kan Vinets design, det er hjemlandet og byen har været meget opmærksom. Søg i miniature og traditionelle malerier. De værdifulde motiver fandt ud af, at for at nå målet, betyder det, at selvom traditionel luksusvinflaskedesign var meget effektiv. Motiv, der blev brugt i designet, arabesques. Disse motiver tegnet fra iransk lakeret maleri. Designet forsøger at skabe originale og kreative design og bestræber sig på at skabe design med en egen betydning og bære et vigtigt budskab.

Projekt navn : Essenzza, Designernes navn : Azadeh Gholizadeh, Kundens navn : azadeh graphic design studio.

Essenzza Vin Kan

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.