Design magasin
Design magasin
Begivenhedsaktivering

The Jewel

Begivenhedsaktivering 3D Jewellery Box var et interaktivt detailrum, der inviterede offentligheden til at bruge den nyeste teknologi i 3D-udskrivning ved at skabe deres egne smykker. Vi blev opfordret til at aktivere rummet og tænkte øjeblikkeligt - hvordan kan en smykkeskrin være komplet uden en smuk skræddersyet juvel i den? Resultatet var en moderne skulptur, der resulterede i et prisme af farve, der omfattede skønheden i reflekterende lys, farve og skygge.

Projekt navn : The Jewel, Designernes navn : Beck Storer, Kundens navn : Highpoint Shopping Centre.

 The Jewel Begivenhedsaktivering

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.