Design magasin
Design magasin
Kinesisk Restaurant

Pekin Kaku

Kinesisk Restaurant Pekin-kaku-restaurantens nye renovering tilbyder en stilistisk genfortolkning af, hvad en restaurant i Beijing-stil kunne være, og afviser det traditionelle rigeligt dekorative design til fordel for en mere forenklet arkitektonik. Loftet har en rød-Aurora oprettet ved hjælp af 80 meter lange streng gardiner, mens væggene er behandlet i traditionelle mørke Shanghai mursten. Kulturelle elementer fra den kinesiske århundredes arv inklusive Terracotta-krigere, den røde hare og kinesisk keramik blev fremhævet i et minimalistisk display, der giver en kontrastfuld tilgang til de dekorative elementer.

Projekt navn : Pekin Kaku, Designernes navn : Tetsuya Matsumoto, Kundens navn : PEKIN-KAKU Chinese Restaurant.

Pekin Kaku Kinesisk Restaurant

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.