Design magasin
Design magasin
Arbejdsbord

Timbiriche

Arbejdsbord Designet ser ud til at afspejle den moderne menneskes kontinuerlige skiftende liv i et polyvalent og opfindsomt rum, der med en enkelt overflade tilpasset fravær eller tilstedeværelse af træstykker, der glider, fjernes eller placeres, giver en uendelig mulighed for at organisere objekterne i et arbejdsområde, der sikrer varighed på de tilpassede oprettede steder, og som svarer til behovene i hvert øjeblik. Designerne er inspireret af det traditionelle timbiriche-spil, der genindarbejder essensen af at rumme matrixen af personlige bevægelige punkter, der giver en legende plads til arbejdspladsen.

Projekt navn : Timbiriche, Designernes navn : Andrea Cecilia Alcocer Carrillo, Kundens navn : LAAR.

Timbiriche Arbejdsbord

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.