Design magasin
Design magasin
Polstrede Akustiske Paneler

University of Melbourne - Arts West

Polstrede Akustiske Paneler Vores opgave var at levere og installere et væld af stofindpakket akustiske paneler med forskellige størrelser, vinkler og former. De oprindelige prototyper så ændringer i både design og fysiske midler til installation og ophængning af disse paneler fra vægge, lofter og undersiden af trapperne. Det var på dette tidspunkt, vi indså, at de nuværende proprietære hængesystemer til loftplader ikke var passende til vores behov, og vi designet vores egne.

Projekt navn : University of Melbourne - Arts West , Designernes navn : Peter Rattle for CUS (Vic) Pty Ltd, Kundens navn : Commercial Upholstery Solutions (Vic) Pty Ltd.

University of Melbourne - Arts West  Polstrede Akustiske Paneler

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.