Design magasin
Design magasin
Dispenseringsapotek

The Cutting Edge

Dispenseringsapotek Den skærende kant er et dispenserende apotek relateret til det nærliggende Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denne type apoteker har klienten ikke direkte adgang til produkterne som i retailtypen; snarere vil hans medicin blive tilberedt i baghaven af en farmaceut efter at have præsenteret en medicinsk recept. Denne nye bygning blev designet til at fremme billedet af hospitalet ved at introducere et højteknologisk skarpt billede i overensstemmelse med en avanceret medicinsk teknologi. Det resulterer i et hvidt, minimalistisk, men fuldt funktionelt rum.

Projekt navn : The Cutting Edge, Designernes navn : Tetsuya Matsumoto, Kundens navn : Eri Matsuura Himeji Daiichi Hospital.

The Cutting Edge Dispenseringsapotek

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.