Design magasin
Design magasin
Elektrisk Guitar

Eagle

Elektrisk Guitar Eagle præsenterer et nyt elektrisk guitar-koncept baseret på et let, futuristisk og skulpturelt design med et nyt designsprog inspireret af Streamline og de organiske designfilosofier. Form og funktion samlet i en hel enhed med afbalancerede proportioner, sammenvævede volumener og elegante linjer med følelse af flow og hastighed. Sandsynligvis en af de mest lette elektriske guitarer på det faktiske marked.

Projekt navn : Eagle, Designernes navn : David Flores Loredo, Kundens navn : David Flores Loredo.

Eagle Elektrisk Guitar

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.