Design magasin
Design magasin
Højttalerorkester

Sestetto

Højttalerorkester Et orkesterensemble af højttalere, der spiller sammen som rigtige musikere. Sestetto er et multikanals lydsystem til at afspille individuelle instrumentspor i separate højttalere af forskellige teknologier og materialer dedikeret til den specifikke lydkasse, blandt ren beton, resonerende lydklanker i træ og keramiske horn. Blandingen af spor og dele kommer tilbage til at være fysisk på plads til at lytte, som i en rigtig koncert. Sestetto er kammerorkestret for den indspillede musik. Sestetto er direkte egenproduceret af designerne Stefano Ivan Scarascia og Francesco Shyam Zonca.

Projekt navn : Sestetto, Designernes navn : Stefano Ivan Scarascia, Kundens navn : Produzione IMpropria.

Sestetto Højttalerorkester

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.