Design magasin
Design magasin
Bogdesign

Josef Koudelka Gypsies

Bogdesign Josef Kudelka, en verdenskendt fotograf, har afholdt sine fotoutstillinger i mange lande over hele verden. Efter en lang ventetid blev der endelig afholdt en sigøjner-tema Kudelka-udstilling i Korea, og hans fotobog blev lavet. Da det var den første udstilling i Korea, var der en anmodning fra forfatteren om, at han ville lave en bog, så han kunne føle Korea. Hangeul og Hanok er koreanske breve og arkitektur, der repræsenterer Korea. Tekst refererer til sindet og arkitektur betyder formen. Inspireret af disse to elementer, ønskede at designe en måde at udtrykke Koreas egenskaber.

Projekt navn : Josef Koudelka Gypsies, Designernes navn : Sunghoon Kim, Kundens navn : The Museum of Photography, Seoul.

Josef Koudelka Gypsies Bogdesign

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.