Design magasin
Design magasin
Lejlighed

Nishisando Terrace

Lejlighed Dette ejerlejlighed sammensat af 4 lavere etager i tre etager og står på stedet nær midtbyen. Cedergitteret, der omgiver uden for bygningen, beskytter privatlivets fred og undgår nedbrydning af bygningskroppen på grund af direkte sollys. Selv med den enkle kvadratiske plan, spiral 3D-konstruktion, der er lavet ved at forbinde privat have med forskellige niveauer, fører hvert værelse og trappehal til, at volumenet af denne bygning maksimeres. Ændringen af cedertavlernes facade og kontrollerede proportioner kan lade denne bygning fortsætte med at være organisk og blande sig med øjeblikkelige ændringer i byen.

Projekt navn : Nishisando Terrace, Designernes navn : Motoki Ishikawa, Kundens navn : MOTOKI ISHIKAWA ARCHITECT AND ASSOCIATES INC..

Nishisando Terrace Lejlighed

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.