Design magasin
Design magasin
Whisky Malbec Træ

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Træ Ved at forsøge at kombinere de forskellige elementer, der refererer til produktets navn, forstærker designet beskeden, det foreslår. Det transmitterer et spændende og spændende billede. Illustrationen af en trodselig kondor, der viser sine vinger, betegner følelsen af frihed, konjugeret med den symmetriske og suggererende medalje, føjet til en baggrundsillustration med et imaginært landskab, der bringer poesi til designet, skaber en ideel kombination for at formidle det ønskede budskab. En nøgtern farvepalet giver den eksklusive funktioner og typografisk brug til et traditionelt og historisk produkt.

Projekt navn : La Orden del Libertador, Designernes navn : Maximiliano Fulquet, Kundens navn : FREE SPIRITS.

La Orden del Libertador Whisky Malbec Træ

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.