Design magasin
Design magasin
Reklamekampagne

Feira do Alvarinho

Reklamekampagne Feira do Alvarinho er en årlig vinfest, der finder sted i Moncao, i Portugal. For at kommunikere begivenheden blev det skabt et gammelt og fiktivt rige. Med eget navn og civilisation blev kongeriget Alvarinho, udpeget således, fordi Moncao er kendt som vuggen af Alvarinho-vin, inspireret i den virkelige historie, steder, ikoniske mennesker og sagn fra Moncao. Den største udfordring ved dette projekt var at føre den ægte historie om territoriet ind i karakterdesignet.

Projekt navn : Feira do Alvarinho, Designernes navn : MarkaBranka, Kundens navn : MarkaBranka.

Feira do Alvarinho Reklamekampagne

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.