Design magasin
Design magasin
Lampe

Little Kong

Lampe Little Kong er en serie omgivende lamper, der indeholder orientalsk filosofi. Orientalsk æstetik lægger stor vægt på forholdet mellem virtuel og faktisk, fuld og tom. At skjule LED’erne subtilt i metalstangen sikrer ikke kun lampeskærmens tomme og renhed, men adskiller også Kong fra andre lamper. Designere fandt ud af det gennemførlige håndværk efter mere end 30 gange eksperimenter for at præsentere lyset og forskellige strukturer perfekt, hvilket muliggør en fantastisk lysoplevelse. Basen understøtter trådløs opladning og har en USB-port. Det kan tændes eller slukkes bare ved at vifte med hænderne.

Snackfood

Have Fun Duck Gift Box

Snackfood "Have Fun Duck" gaveæske er en speciel gaveæske til unge. Inspireret af pixel-stil legetøj, spil og film, skildrer designet en "madby" for unge med interessante og detaljerede illustrationer. IP-billedet integreres i byens gader, og unge elsker sport, musik, hip-hop og andre underholdningsaktiviteter. Oplev sjove sportsspil, mens du nyder mad, udtryk en ung, sjov og glad livsstil.

Madpakke

Kuniichi

Madpakke Den traditionelle japanske konserverede mad Tsukudani er ikke kendt i verden. En sojasovsbaseret stewed tallerken, der kombinerer forskellige skaldyr og ingredienser til jord. Den nye pakke indeholder ni etiketter designet til at modernisere traditionelle japanske mønstre og udtrykke ingrediensernes karakteristika. Det nye brandlogo er designet med forventning om at fortsætte denne tradition i de næste 100 år.

Honning

Ecological Journey Gift Box

Honning Designet af en gaveæske til honning er inspireret af Shennongjias 'økologiske rejse' med rigelige vilde planter og gode naturlige økologiske omgivelser. Beskyttelse af det lokale økologiske miljø er designens kreative tema. Designet vedtager traditionel kinesisk papirudskåret kunst og skyggedukkekunst for at vise den lokale naturlige økologi og fem sjældne og truede førsteklasses beskyttede dyr. Råt græs og træpapir bruges på emballagematerialet, der repræsenterer begrebet natur og miljøbeskyttelse. Den ydre kasse kan bruges som en udsøgt opbevaringsboks til genbrug.

Køkken Skammel

Coupe

Køkken Skammel Denne afføring er designet til at hjælpe en med at bevare neutral siddestilling. Ved at observere folks daglige adfærd fandt designteamet behovet for, at folk sad på afføring i en kortere periode, såsom at sidde i køkkenet i en hurtig pause, hvilket inspirerede teamet til at skabe denne afføring specielt til at imødekomme sådan opførsel. Denne skammel er designet med minimale dele og strukturer, hvilket gør afføringen overkommelig og omkostningseffektiv for både købere og sælgere ved at tage hensyn til produktiviteten af fabrikanter.

Infographic Med Animeret Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Med Animeret Gif Projektet All In One Experience Consumption er et Big Data Infographic, der viser information om formålet, typen og forbruget af besøgende i komplekse indkøbscentre. Hovedindholdet er sammensat af tre repræsentative indsigter, der stammer fra analysen af Big Data, og de er arrangeret fra top til bund i henhold til rækkefølgen af betydning. Grafikken udføres ved hjælp af isometriske teknikker og grupperes efter anvendelse af den repræsentative farve for hvert emne.