Design magasin
Design magasin
Cykelhjelm

Voronoi

Cykelhjelm Hjelmen er inspireret af 3D Voronoi-struktur, som er vidt distribueret i naturen. Med en kombination af parametrisk teknik og bionik har cykelhjelmen et forbedret eksternt mekanisk system. Det er forskellig fra traditionel flisebeskyttelsesstruktur i dets uautoriserede bioniske mekaniske 3D-system. Når den rammer af en ekstern kraft, viser denne struktur bedre stabilitet. Med balance mellem lethed og sikkerhed har hjelmen til formål at give folk en mere komfortabel, mere fashionabel og sikrere personlig beskyttelse af cykelhjelm.

Spisning Og Arbejde

Eatime Space

Spisning Og Arbejde Alle mennesker har ret til at blive knyttet til tid og hukommelse. Ordet Eatime lyder som tid på kinesisk. Eatime-pladsen tilbyder steder at tilskynde folk til at spise, arbejde og huske i fred. Tidsbegrebet interagerer tæt med workshop, som har været vidne til ændringer, når tiden går. Baseret på værkstedsstilen inkluderer design industristruktur og miljø som basale elementer til konstruktion af rum. Eatime hylder den reneste form for design ved subtil blanding af elementerne, der udlåner sig til både rå og færdig dekor.

Fotografisk Kunst

Forgotten Paris

Fotografisk Kunst Glemt Paris er sort / hvide fotografier af de gamle undergrundsbaner i den franske hovedstad. Dette design er et repertoire af steder, som få mennesker kender, fordi de er ulovlige og vanskelige at få adgang til. Matthieu Bouvier har udforsket disse farlige steder i ti år for at opdage denne glemte fortid.

Taske

Totepographic

Taske Topografisk inspireret designtaske til at tjene som en let bærebånd, især i de travle dage, der er brugt til at handle eller køre ærinder. Tote taske kapacitet er som et bjerg og kan indeholde eller bære mange ting. Orakelknoglen er fra posens samlede struktur, den topografiske kortform til at være overflademateriale ligesom en ujævn overflade.

Briller Butik

FVB

Briller Butik Brillebutikken forsøger at skabe et unikt rum. ved at gøre brug af det udvidede net med forskellige størrelser af huller gennem rekombination og lagdeling og påføre dem fra arkitektonisk væg til det indvendige loft, vises det karakteristiske ved konkave linse - forskellige effekter af klaring og vaghed. Med anvendelsen af konkave linse med vinkelsorten præsenteres tvindede og vippede effekter af billeder på loftdesign og displayskabe. Egenskaben til konveks linse, der ændrer størrelsen på objekter efter ønske, udtrykkes på udstillingsvæggen.

Villa

Shang Hai

Villa Villaen blev inspireret af filmen The Great Gatsby, fordi den mandlige ejer også er i den finansielle industri, og værtinden kan lide 1930-tallets gamle Shanghai Art Deco-stil. Efter at designerne studerede bygningens facade, indså de, at den også havde en Art Deco-stil. De har skabt et unikt rum, der passer til ejerens foretrukne Art Deco-stil fra 1930'erne og er i tråd med nutidig livsstil. For at bevare rumets konsistens valgte de nogle franske møbler, lamper og tilbehør designet i 1930'erne.