Design magasin
Design magasin
Åndetræningsspil

P Y Lung

Åndetræningsspil Er et legetøjlignende enhedskonstruktion for alle aldre, så alle får fordel af regelmæssig åndedræning for at forbedre lungekapaciteten ved at blæse bolden for at passere gennem spor med forskellige kontrolpunkter til kontrol af indånding og udånding af luft. Sporene findes i forskellige moduler, fleksible og udskiftelige. En magnetisk mekanismestruktur designet i åndedrætsværktøjet, som giver justering til at passe til ens åndedrætsbetingelse.

Møbelsæt

ChuangHua Tracery

Møbelsæt ChuangHua Tracerie egnet til hjemmeko, kommerciel plads, hotel eller studie, som dens essens er inspireret af ChuangHua, det kinesiske vinduesgittermønster. Brug af metalbøjningsteknologi og pulvermaling i levende rødlig farve med rent hvidt, der oplyste dets festlige udseende, hvilket gør dem fri for det metalliske billede af hårdt, koldt og tungt. Æstetisk simpelt rent og pænt i sin strukturelle form designet, når lys passerer gennem laserskæringsmønsteret, skyggen projiceret på den omgivende væg og gulv, der viser et glimt af skønhed.

Pædagogisk Læringslegetøj

GrowForest

Pædagogisk Læringslegetøj Hjælp børn til at forstå bæredygtige udviklingsmål for livet på land, beskyttelse, bevarelse og restaurering af skovbrug. Træmodeller identiske med Taiwan indenlandske træsorter af acacia, røgelseceder, Tochigi, Taiwan gran, camphor træ og asiatisk gran. Varmt strejf af trestruktur, den unikke duft af hver træart og højden terræn for forskellige træarter. En illustreret historiebog hjælper med at dybe rodbørn med begrebet bevaring af skove, lære forskelle mellem Taiwan træarter og bringe begrebet bevaringsskove med billedbogen.

Bryllup Kapel

Cloud of Luster

Bryllup Kapel Glansskyen er et bryllupskapel placeret inde i et bryllupsceremonihus i Himeji by, Japan. Designet forsøger at oversætte den moderne ånd til bryllupsceremoni til fysisk rum. Kapellet er helt hvidt, en skyform indkapslet næsten udelukkende i buet glas, der åbner det til den omgivende have og vandbassinet. Søjlerne er toppet i hyperbolsk kapital som hoveder, der jævnligt forbinder dem til det minimalistiske loft. Kapellets socle på bassinsiden er en hyperbolsk kurve, der lader hele strukturen se ud, som om den flyder på vandet og fremhæver dens lethed.

Dispenseringsapotek

The Cutting Edge

Dispenseringsapotek Den skærende kant er et dispenserende apotek relateret til det nærliggende Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denne type apoteker har klienten ikke direkte adgang til produkterne som i retailtypen; snarere vil hans medicin blive tilberedt i baghaven af en farmaceut efter at have præsenteret en medicinsk recept. Denne nye bygning blev designet til at fremme billedet af hospitalet ved at introducere et højteknologisk skarpt billede i overensstemmelse med en avanceret medicinsk teknologi. Det resulterer i et hvidt, minimalistisk, men fuldt funktionelt rum.

Flagskibsbutik

WADA Sports

Flagskibsbutik For at fejre 30-års jubilæum flytter WADA Sports til et nybygget hovedkontor og flagskibsbutik. Indersiden af butikken har en gigantisk elliptisk metallisk struktur, der understøtter bygningen. Bælg den elliptiske struktur, racketprodukterne er rettet op i en specielt designet armatur. Rackets er arrangeret i serie og gøres nemme at tage på hånden en efter en. Ovenfor bruges den elliptiske form som en visning af forskellige værdifulde vintage og moderne rackets indsamlet fra hele landet og omdanner butikens indre til et rackets museum.