Design magasin
Design magasin
Lejlighed

Home in Picture

Lejlighed Projektet er et boligareal skabt til en familie på fire med to børn. Drømmelandsatmosfæren skabt af hjemmedesignet kommer ikke kun fra eventyrverden skabt for børn, men også fra den futuristiske forstand og åndelige chok, som udfordringen med traditionelle hjemmemøbler medfører. Da designeren ikke var bundet af stive metoder og mønstre, opløste den traditionelle logik og præsenterede en ny fortolkning af livsstil.

Boligindretning

Inside Out

Boligindretning Den arkitektoniske designer første uafhængige solo-interiørdesignprojekt, der valgte en blanding af japanske og nordiske møbler for at skabe en behagelig og behagelig atmosfære. Træ og stof bruges hovedsageligt i hele lejligheden med minimalt lysarmaturer. Konceptet & quot; Inside Out & quot; trækasse afsløret med den tilsluttede træindgang og korridor, mens den er åben for stuen som & quot; Inde i & quot; fremvisning af bøger og kunstudstillinger, med værelser som & quot; Udenfor & quot; lomme med rum, der betjener levende funktioner.

Gammel Slottens Restaurering

Timeless

Gammel Slottens Restaurering Ejeren købte Crawfordton House i Skotland i april 2013 og bestræbte sig på at gendanne den originale smag af den gamle skotske adel og kompatibel med det moderne liv. Egenskaberne og historiske aflejringer i det gamle slot er bevaret med original smag. Designæstetik og regional kultur i forskellige århundreder kolliderer med kunstneriske gnister i det samme rum.

Fotos Til Magasinomslag

TimeFlies

Fotos Til Magasinomslag Hovedideen var at skille sig ud af massen af traditionelle klientmagasiner. Først og fremmest ved hjælp af det usædvanlige omslag. Forsiden af TimeFlies-magasinet til Nordica-luftfartsselskabet har moderne estisk design, og titlen på magasinet på forsiden af hvert nummer er håndskrevet af forfatteren af det fremhævede værk. Magasinets moderne og minimalistiske design dækker uden yderligere ord form for kreativitet i det nye flyselskab, attraktivitet for estisk art og succes for de unge estiske designere.

Håndvask

Thalia

Håndvask Håndvask ser ud som en knopp, der er klar til at blomstre og fylde op: den er så blomstrende, at den blev lavet af en dygtig sammensætning af massiv trælerk og teak, en essens i den øverste del og den anden i den nederste. En fast og sikker match, der giver et specielt elegance-touch og farvelivhed med en munter sammenflettning af korn med altid forskellige nuancer, der producerer unikke håndhåndvask. Skønheden ved dette objekt er kendetegnet ved dets asymmetri og harmoni af mødet med forskellige former og woody essens.

Hovedkontor

Nippo Junction

Hovedkontor Nippo hovedkontor er bygget over et flerlags kryds mellem byinfrastruktur, en motorvej og en park. Nippo er et førende firma inden for vejbyggeri. De definerer Michi, som betyder "gade" på japansk, som grundlaget for deres designkoncept som "hvad der forbinder en række forskellige komponenter". Michi forbinder bygningen med den bymæssige sammenhæng og forbinder også individuelle arbejdsrum med hinanden. Michi blev forbedret til at skabe kreative forbindelser og til at realisere Junction Place en unik arbejdsplads kun mulig her på Nippo.