Design magasin
Design magasin
Konceptbog Og Plakat

PLANTS TRADE

Konceptbog Og Plakat PLANTS TRADE er en serie af en innovativ og kunstnerisk form for botaniske prøver, der blev udviklet til at opbygge et bedre forhold mellem mennesker og natur snarere end uddannelsesmateriale. Plants Trade Concept Book var forberedt på at hjælpe dig med at forstå dette kreative produkt. Bogen, designet i nøjagtig samme størrelse som produktet, indeholder ikke kun naturfotos, men unik grafik inspireret af naturens visdom. Mere interessant er grafikken trykt omhyggeligt af bogtryk, så hvert billede varierer i farve eller struktur, ligesom naturlige planter.

Bolighus

Tei

Bolighus At et komfortabelt liv efter pensioneringen, der får mest ud af bakkerne, realiseres ved en stabil design på en sædvanlig måde blev meget værdsat. At indtage et rigt miljø. Men denne gang er ikke villaarkitektur, men personlige boliger. Derefter begyndte vi at lave struktur baseret på, at det er i stand til at tilbringe det sædvanlige liv komfortabelt uden urimelighed over hele planen.

Ring

Arch

Ring Designeren modtager inspiration fra formen af bue strukturer og regnbue. To motiver - en bueform og en dråbeform, kombineres for at skabe en enkelt 3-dimensionel form. Ved at kombinere minimale linjer og former og bruge enkle og fælles motiver er resultatet en enkel og elegant ring, der er gjort fed og legende ved at give plads til energi og rytme til at flyde. Fra forskellige vinkler ændres ringens form - dråbeformen ses fra forreste vinkel, bueform ses fra sidevinklen, og et kors ses fra øverste vinkel. Dette giver stimulering for bæreren.

Ring

Touch

Ring Med en simpel gestus formidler en handling med berørte rige følelser. Gennem Touch-ringen sigter designeren at formidle denne varme og formløse følelse med koldt og solidt metal. 2 kurver samles for at danne en ring, der antyder, at 2 personer holder hænder. Ringen ændrer sit aspekt, når dens position drejes på fingeren og ses fra forskellige vinkler. Når de tilsluttede dele er placeret mellem dine fingre, vises ringen enten gul eller hvid. Når de tilsluttede dele er placeret på fingeren, kan du nyde både gul og hvid farve sammen.

Indre Fællesarealer

Highpark Suites

Indre Fællesarealer Highpark Suites Common Area udforsker den sømløse integration af urbane Gen-Y-livsstiler med grøn livsstil, forretning, fritid og samfund. Fra wow-faktorlobbyer til skulpturelle himmelbaner, funktionshaller og funky mødelokaler er disse rekreationsområder designet til beboere at bruge som en forlængelse af deres hjem. Inspireret af sømløs indendørs udendørs ophold, fleksibilitet, interaktive øjeblikke og en palet af byfarver og teksturer skubbede MIL Design grænserne for at skabe et unikt, bæredygtigt og holistisk samfund, hvor alle rum har beboerne og det tropiske miljø i tankerne

Boghandel, Indkøbscenter

Jiuwu Culture City , Shenyang

Boghandel, Indkøbscenter Jato Design fik til opgave at omdanne en traditionel boghandel til et dynamisk rum til flere brug - ikke kun at være et indkøbscenter, men også et kulturelt knudepunkt for boginspirerede begivenheder og mere. Hovedprisen er ”helt” -rummet, hvor besøgende flytter til et lettere tonet tømmerudstyret miljø forbedret med dramatisk design. Lykteagtige kokoner hænger fra loftet, mens trapper fungerer som fællesrum, der tilskynder besøgende til at blive hængende og læse, mens de sidder på trappen.