Design magasin
Design magasin
Transformerende Cykelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerende Cykelparkering Smartstreets-Cyclepark er en alsidig, strømlinet cykelparkeringsfacilitet til to cykler, der passer inden for få minutter for at muliggøre hurtig forbedring af cykelparkeringsfaciliteter på tværs af byområder uden at tilføje rod til gadescenen. Udstyret hjælper med at reducere cykeltyveri og kan installeres på selv de mest smalle gader og frigiver ny værdi fra eksisterende infrastruktur. Fremstillet i rustfrit stål kan udstyret RAL-farve matches og mærkes til lokale myndigheder eller sponsorer. Det kan også bruges til at hjælpe med at identificere cykelruter. Det kan konfigureres igen, så det passer til enhver størrelse eller kolonneform.

Magnesiumemballage

Kailani

Magnesiumemballage Arome Agenturs værker på den grafiske identitet og den kunstneriske linje til Kailani-emballage er baseret på minimal og ren design. Denne minimalisme er i tråd med det produkt, der kun har en ingrediens, magnesium. Den valgte typografi er stærk og indtastet. Det kendetegner både styrken af mineral magnesium og styrken af produktet, der gendanner vitalitet og energi til forbrugerne.

En Flaske Vin

Gabriel Meffre

En Flaske Vin Aroma skaber den grafiske identitet for samlerskålen Gabriel Meffre, der fejrer 80 år. Vi arbejdede med et karakteristisk design fra 30'erne i tiden, symboliseret grafisk af en kvinde med et glas vin. De anvendte farveplader fremhæves ved prægning og varm folieprægning for at fremhæve samlerens side af samlingen.

Mademballage

Chips BCBG

Mademballage Udfordringen til realisering af chippakninger af mærket BCBG bestod i at udføre en række emballager i tilstrækkelig grad med mærkeuniverset. Emballagerne skulle være både minimalistiske og moderne, mens de havde dette håndværksmæssige strejf af chips og den behagelige og sympatiske side, der bringer de tegn, der er tegnet med pennen. Aperitiffen er et hyggeligt øjeblik, der skal føles på emballagen.

Trappe

U Step

Trappe U trinstrappetrin dannes ved at låse sammen to U-formede firkantede kasseprofilstykker med forskellige dimensioner. På denne måde bliver trappen selvbærende, forudsat at dimensionerne ikke overskrider en tærskel. Forberedelse på forhånd af disse stykker giver monteringsvenlighed. Pakning og transport af disse lige stykker er også meget forenklet.

Trappe

UVine

Trappe UV-vindeltrappe er dannet ved at låse U- og V-formede kasseprofiler på skiftende måde. På denne måde bliver trappen selvbærende, da den ikke har brug for en midtstang eller perimeterstøtte. Gennem sin modulære og alsidige struktur bringer design lethed gennem fremstilling, emballering, transport og installation.