Design magasin
Design magasin
Stol

Stocker

Stol Stocker er en fusion mellem en afføring og en stol. De lette stabelbare tresæder er velegnede til private og semifunktionelle faciliteter. Dens ekspressive form understreger skønheden i lokalt træ. Den komplicerede strukturelle konstruktion og konstruktion gør det muligt med en materialetykkelse på 8 mm 100% massivt træ at skabe en robust, men let genstand, der kun vejer 2300 gram. Den kompakte konstruktion af Stocker giver pladsbesparende opbevaring. Stablet på hinanden kan det let opbevares, og på grund af dets innovative design kan Stocker skubbes helt under et bord.

Sofabord

Drop

Sofabord Drop, der er produceret af træ og marmor mestre omhyggeligt; består af laklegeme på massivt træ og marmor. Marmorens specifikke struktur adskiller alle produkter fra hinanden. Pladsdele af drop-sofabord hjælper med at organisere det lille hus tilbehør. En anden vigtig egenskab ved designet er let at bevæge sig fra skjulte hjul placeret under kroppen. Dette design giver mulighed for at skabe forskellige kombinationer med marmor og farvealternativer.

Arbejdsbord

Timbiriche

Arbejdsbord Designet ser ud til at afspejle den moderne menneskes kontinuerlige skiftende liv i et polyvalent og opfindsomt rum, der med en enkelt overflade tilpasset fravær eller tilstedeværelse af træstykker, der glider, fjernes eller placeres, giver en uendelig mulighed for at organisere objekterne i et arbejdsområde, der sikrer varighed på de tilpassede oprettede steder, og som svarer til behovene i hvert øjeblik. Designerne er inspireret af det traditionelle timbiriche-spil, der genindarbejder essensen af at rumme matrixen af personlige bevægelige punkter, der giver en legende plads til arbejdspladsen.

Tilpasses Tæppe

Jigzaw Stardust

Tilpasses Tæppe Tæpperne er lavet i rhombus og sekskanter, der er nemme at placere ved siden af hinanden med en antislid overflade. Perfekt til at dække gulve og endda til væggene for at reducere forstyrrende lyde. Brikkerne kommer i 2 forskellige slags. De lyserosa stykker er håndtuftede i NZ-uld med broderede linjer i bananfiber. De blå stykker er trykt på uld.

Elektrisk Guitar

Eagle

Elektrisk Guitar Eagle præsenterer et nyt elektrisk guitar-koncept baseret på et let, futuristisk og skulpturelt design med et nyt designsprog inspireret af Streamline og de organiske designfilosofier. Form og funktion samlet i en hel enhed med afbalancerede proportioner, sammenvævede volumener og elegante linjer med følelse af flow og hastighed. Sandsynligvis en af de mest lette elektriske guitarer på det faktiske marked.

Pendellampe

Space

Pendellampe Designeren af dette vedhæng blev inspireret af de elliptiske og parabolske bane af asteroider. Lampens unikke form defineres af de anodiserede aluminiumsstænger, der er præcist arrangeret i en 3D-trykt ring, hvilket skaber den perfekte balance. Den hvide glasskygge i midten harmonerer med polerne og tilføjer dets sofistikerede udseende. Nogle siger, at lampen ligner en engel, andre synes, den ser ud som en yndefuld fugl.