Design magasin
Design magasin
Privat Bolig

House L019

Privat Bolig I hele huset blev det brugt et enkelt, men sofistikeret materiale- og farvekoncept. Hvide vægge, trægæggulve og lokal kalksten til badeværelser og skorstene. Den præcist udformede detaljer skaber en atmosfære af følsom luksus. Præcist sammensatte udsigter bestemmer det frit flydende L-formede opholdsrum.

Kontor

Studio Atelier11

Kontor Bygningen var baseret på en "trekant" med det stærkeste visuelle billede af den originale geometriske form. Hvis du ser ned fra et højt sted, kan du se i alt fem forskellige trekanter Kombinationen af trekanter i forskellige størrelser betyder, at "menneske" og "natur" spiller en rolle som et sted, hvor de mødes.

Bolighus

Tei

Bolighus At et komfortabelt liv efter pensioneringen, der får mest ud af bakkerne, realiseres ved en stabil design på en sædvanlig måde blev meget værdsat. At indtage et rigt miljø. Men denne gang er ikke villaarkitektur, men personlige boliger. Derefter begyndte vi at lave struktur baseret på, at det er i stand til at tilbringe det sædvanlige liv komfortabelt uden urimelighed over hele planen.

Indre Fællesarealer

Highpark Suites

Indre Fællesarealer Highpark Suites Common Area udforsker den sømløse integration af urbane Gen-Y-livsstiler med grøn livsstil, forretning, fritid og samfund. Fra wow-faktorlobbyer til skulpturelle himmelbaner, funktionshaller og funky mødelokaler er disse rekreationsområder designet til beboere at bruge som en forlængelse af deres hjem. Inspireret af sømløs indendørs udendørs ophold, fleksibilitet, interaktive øjeblikke og en palet af byfarver og teksturer skubbede MIL Design grænserne for at skabe et unikt, bæredygtigt og holistisk samfund, hvor alle rum har beboerne og det tropiske miljø i tankerne

Boghandel, Indkøbscenter

Jiuwu Culture City , Shenyang

Boghandel, Indkøbscenter Jato Design fik til opgave at omdanne en traditionel boghandel til et dynamisk rum til flere brug - ikke kun at være et indkøbscenter, men også et kulturelt knudepunkt for boginspirerede begivenheder og mere. Hovedprisen er ”helt” -rummet, hvor besøgende flytter til et lettere tonet tømmerudstyret miljø forbedret med dramatisk design. Lykteagtige kokoner hænger fra loftet, mens trapper fungerer som fællesrum, der tilskynder besøgende til at blive hængende og læse, mens de sidder på trappen.

Hotel Interiør Design

Stories Container

Hotel Interiør Design Containeren bærer gods til steder. Hotellet tilbyder hvilepladser for rejsende. Et forbigående hvilested er det, de har til fælles. Derfor bruger "containeren" som begrebet hotel. Hotellet er ikke kun et hvilested, men også et rum med personlighed. Hvert værelse har sit eget udtryk og personlighed. Opret derfor otte forskellige suiter som følgende: Forkæl dig, evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey og Ballerina. Stable House er ikke kun et hvilested, men også en forsyningsstation for din ånd.