Design magasin
Design magasin
Hotelrenovering

Renovated Fisherman's House

Hotelrenovering SIXX-hotellet ligger i Houhai-landsbyen i Haitang-bugten i Sanya. Det sydlige Kina i Kina ligger 10 meter væk foran hotellet, og Houhai er kendt som surferens paradis i Kina. Arkitekten omdannede den oprindelige tre etagers bygning, der i mange år serveres for en lokal fiskerfamilie, til et resort-hotel med surfetema ved at forstærke den gamle struktur og renovere rummet inde.

Weekendophold

Cliff House

Weekendophold Dette er en fiskerhytte med udsigt over bjergene på bredden af Heaven River ('Tenkawa' på japansk). Formen er lavet af armeret beton og er et simpelt rør, seks meter lang. Rørsens ende af røret er modvægtet og forankret dybt i jorden, så det strækker sig vandret fra banken og hænger ud over vandet. Designet er enkelt, interiøret er rummeligt, og flodbredden er åben mod himlen, bjergene og floden. Bygget under vejniveauet er det kun kabinen, der er synlig fra vejsiden, så konstruktionen ikke blokerer udsigten.

Interiørdesign I Biblioteket

Veranda on a Roof

Interiørdesign I Biblioteket Kalpak Shah fra Studio Course har revideret det øverste niveau af en penthouse-lejlighed i Pune, vestindien, og skabt en blanding af indendørs og udendørs værelser, der omgiver en tagterrasse. Det lokale studie, som også har base i Pune, havde til formål at omdanne hjemmets underudnyttede øverste etage til et område, der ligner verandaen i et traditionelt indisk hjem.

Hotel

Shang Ju

Hotel Med skønheden i naturen og skønheden i menneskeheden, definition af City Resort Hotel, er det klart, at det adskiller sig fra lokale hoteller. Kombineret med lokal kultur og levevaner tilføj elegance og rim til gæsteværelserne og giver forskellige livsoplevelser. Det afslappede og strenge arbejde med ferie, fuld af elegance, rent og blødt liv. Genskab den sindstilstand, der skjuler sindet, og lad gæsterne gå i byens ro.

Pensionat Interiørdesign

The MeetNi

Pensionat Interiørdesign Med hensyn til designelementer er det ikke ment at være kompliceret eller minimalistisk. Det tager kinesisk enkel farve som base, men bruger struktureret maling til at efterlade rummet tomt, hvilket danner den orientalske kunstneriske opfattelse i tråd med moderne æstetik. Moderne humanistisk boligindretning og traditionel dekoration med historiske historier synes at være gamle og moderne dialoger, der flyder i rummet, med en afslappet gammel charme.