Design magasin
Design magasin
Sukkercubes

Two spoons of sugar

Sukkercubes At have te eller drikke kaffe er ikke kun til at slukke en gang tørst. Det er en ceremoni med hengivenhed og deling. Det kan være så let at tilføje sukker til din kaffe eller te, som du husker romertalene! Uanset om du har brug for en enkelt ske sukker eller en to eller tre, er du bare nødt til at vælge et af de tre tal, der er lavet af sukker, og pop det i din varme / kolde drikke. En enkelt handling, og dit formål er løst. Ingen ske, ingen måling, det bliver så enkelt.

Hunde Toilet

PoLoo

Hunde Toilet PoLoo er et automatisk toilet, der hjælper hunde med at poo i fred, selv når vejret er elendigt udenfor. I sommeren 2008, i en sejleferie med de 3 familiehunde, udtænkte Eliana Reggiori, en kvalificeret sejler PoLoo. Med hendes ven Adnan Al Maleh designet noget, der ikke kun hjælper hundene med livskvaliteten, men også til at forbedre dem, der er ældre eller handicappede og ikke er i stand til at komme ud af huset i vinterperioden. Det er automatisk, undgå lugt og let at bruge, at medbringe, at rengøre og ideelt til dem, der bor i lejligheder, til bobilsejer og bådsejer, hotel og resorts.

Fuglehus

Domik Ptashki

Fuglehus På grund af den monotone livsstil og manglen på bæredygtig interaktion med naturen lever en person i en tilstand af konstant sammenbrud og intern utilfredshed, som ikke tillader ham at nyde livet til fulde. Det kan rettes ved at udvide opfattelsesgrænser og få ny erfaring med menneske-natur-interaktion. Hvorfor fugle? Deres sang påvirker menneskets mentale helbred positivt, også fugle beskytter miljøet mod skadedyr. Projektet Domik Ptashki er en mulighed for at skabe et nyttigt kvarter og prøve ornitologrollen ved at observere og passe på fugle.

Pet Care Robot

Puro

Pet Care Robot Designerens mål var at løse problemer i hundeopdræt 1-personers husstande. Hjørnedyrs angstforstyrrelser og fysiologiske problemer stammer fra langvarig periode med plejere fravær. På grund af deres små opholdsrum delte plejepersonerne et levende miljø med ledsagende dyr, hvilket forårsagede sanitære problemer. Inspireret fra smertepunkterne kom designeren med en plejrobot, der 1. spiller og interagerer med ledsagerdyr ved at kaste godbidder, 2. rydder op i støv og krummer efter indendørs aktiviteter, og 3. indtager lugt og hår når ledsager dyr tager hvile.

Katte Møbelmodul

Polkota

Katte Møbelmodul Hvis du har en kat, har du sandsynligvis haft mindst to ud af disse tre problemer, mens du valgte et hjem til hende: manglende æstetik, bæredygtighed og komfort. Men dette vedhængsmodul løser disse problemer ved at kombinere tre faktorer: 1) Minimalismedesign: enkelhed i form og variation i farvedesign; 2) Miljøvenlig: træaffald (savsmuld, spån) er sikkert for katten og hendes ejers helbred; 3) Universitet: modulerne er kombineret med hinanden, så du kan oprette en separat katte lejlighed i dit hjem.

Hunde Krave

Blue

Hunde Krave Dette er ikke kun en hundekrage, det er en hundekrage med en aftagelig halskæde. Frida bruger kvalitetslæder med massiv messing. Da hun skulle designe dette stykke, måtte hun overveje en enkel sikker måde at fastgøre halskæden på, mens hunden bærer kraven. Kraven måtte også have et luksuriøst præg uden halskæden. Med dette design, en aftagelig halskæde, kan ejeren pryde deres hund, når de ønsker det.