Design magasin
Design magasin
Glattejern

Nano Airy

Glattejern Det Nano luftige glatjern kombinerer nano-keramiske belægningsmaterialer med innovativ negativ jernteknologi, der bringer håret forsigtigt og slankt hurtigt i lige form. Takket være magnetsensoren øverst på hætten og kroppen, slukkes enheden automatisk, når hætten er lukket, hvilket er sikkert at transportere rundt. Den kompakte krop med det USB-genopladelige trådløse design er nemt at opbevare i håndtaske og bære, hvilket hjælper kvinder med at bevare en elegant frisyre når som helst og hvor som helst. Det hvide og lyserøde farveskema giver enheden en feminin karakter.

Madpakke

The Portable

Madpakke Cateringindustrien blomstrer, og takeaway er blevet en nødvendighed for moderne mennesker. På samme tid er der også genereret en masse affald. Mange af de måltidsbokse, der bruges til at holde mad, kan genanvendes, men de plastikposer, der bruges til at pakke måltiderne, er faktisk ikke genanvendelige. For at reducere brugen af plastikposer kombineres funktionen af måltidsboksen og plastik til design af nye frokostbokse. Balleboksen forvandler selve delen til et håndtag, der er let at bære og kan integrere flere måltidsbokse, hvilket i høj grad reducerer brugen af plastposer til pakning af måltidsbokse.

Barbermaskine

Alpha Series

Barbermaskine Alpha-serien er en kompakt, halvprofessionel barbermaskine, der kan håndtere grundlæggende opgaver til ansigtspleje. Også et produkt, der tilbyder hygiejniske løsninger med innovativ tilgang kombineret med smuk æstetik. Enkelhed, minimalisme og funktionalitet kombineret med let brugerinteraktion bygger grundlæggende i projektet. Glædelig brugeroplevelse er nøglen. Tip kan let fjernes fra barbermaskinen og placeres i opbevaringsafsnittet. Docken er designet til at oplade barbermaskinen og rengøre tipene, der understøttes med UV-lys inde i opbevaringsafsnittet.

Bærbar Enhed Med Multifunktion

Along with

Bærbar Enhed Med Multifunktion Projektet giver en bærbar livsoplevelse for den udendørs skare, der hovedsageligt er opdelt i to dele: hovedkroppen og moduler, der kan ændres. Hovedkroppen inkluderer opladnings-, tandbørste- og barberingsfunktioner. Tilbehør inkluderer tandbørste og barberhoved. Originalen inspiration til produktet kom fra folk der elsker at rejse og har deres bagage rodet eller mistet, så den bærbare, alsidige pakke blev produktet positionerer. Nu elsker mange at rejse, så bærbare produkter er ved at blive valget. Dette produkt er i overensstemmelse med markedets efterspørgsel.

Katteseng

Catzz

Katteseng Ved design af Catzz katteseng blev inspiration hentet fra både katte og ejere behov og behovet for at forene funktion, enkelhed og skønhed. Mens de observerede katte, inspirerede deres unikke geometriske træk den rene og genkendelige form. Nogle karakteristiske adfærdsmønstre (f.eks. Ørebevægelse) blev indarbejdet i kattens brugeroplevelse. Også med tanke på ejere var målet at skabe et møbel, de kunne tilpasse og med stolthed kunne vise. Desuden var det vigtigt at sikre let vedligeholdelse. Alt det slanke, geometriske design og den modulære struktur muliggør.

Luksusmøbler

Pet Home Collection

Luksusmøbler Pet Home Collection er et kæledyrsmøbel, udviklet efter en opmærksom observation af firebenede venners adfærd i hjemmet. Designkonceptet er ergonomi og skønhed, hvor velvære betyder den balance, som dyret finder i sit eget rum indenfor hjemmemiljøet, og design er tænkt som en kultur for at leve i selskab med kæledyr. Et omhyggeligt materialevalg understreger hvert enkelt møbels former og funktioner. Disse genstande, der besidder autonomi af skønhed og funktion, tilfredsstiller kæledyrsinstinkter og de æstetiske behov i hjemmet.