Design magasin
Design magasin
Virksomhedsidentitet

film festival

Virksomhedsidentitet "Cinema, ahoy" var sloganet for den anden udgave af European Film Festival på Cuba. Det er del af et designkoncept, der er fokuseret på rejser som en måde at forbinde kulturer på. Designet fremkalder rejsen fra et krydstogtskib, der rejser fra Europa til Havana fyldt med film. Designet af invitationer og billetter til festivalen blev inspireret af pas og boardingkort, der bruges af rejsende over hele verden i dag. Ideen om at rejse gennem filmene tilskynder offentligheden til at være modtagelige og nysgerrige efter kulturudveksling.

Snackfood

Have Fun Duck Gift Box

Snackfood "Have Fun Duck" gaveæske er en speciel gaveæske til unge. Inspireret af pixel-stil legetøj, spil og film, skildrer designet en "madby" for unge med interessante og detaljerede illustrationer. IP-billedet integreres i byens gader, og unge elsker sport, musik, hip-hop og andre underholdningsaktiviteter. Oplev sjove sportsspil, mens du nyder mad, udtryk en ung, sjov og glad livsstil.

Madpakke

Kuniichi

Madpakke Den traditionelle japanske konserverede mad Tsukudani er ikke kendt i verden. En sojasovsbaseret stewed tallerken, der kombinerer forskellige skaldyr og ingredienser til jord. Den nye pakke indeholder ni etiketter designet til at modernisere traditionelle japanske mønstre og udtrykke ingrediensernes karakteristika. Det nye brandlogo er designet med forventning om at fortsætte denne tradition i de næste 100 år.

Honning

Ecological Journey Gift Box

Honning Designet af en gaveæske til honning er inspireret af Shennongjias 'økologiske rejse' med rigelige vilde planter og gode naturlige økologiske omgivelser. Beskyttelse af det lokale økologiske miljø er designens kreative tema. Designet vedtager traditionel kinesisk papirudskåret kunst og skyggedukkekunst for at vise den lokale naturlige økologi og fem sjældne og truede førsteklasses beskyttede dyr. Råt græs og træpapir bruges på emballagematerialet, der repræsenterer begrebet natur og miljøbeskyttelse. Den ydre kasse kan bruges som en udsøgt opbevaringsboks til genbrug.

Infographic Med Animeret Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Med Animeret Gif Projektet All In One Experience Consumption er et Big Data Infographic, der viser information om formålet, typen og forbruget af besøgende i komplekse indkøbscentre. Hovedindholdet er sammensat af tre repræsentative indsigter, der stammer fra analysen af Big Data, og de er arrangeret fra top til bund i henhold til rækkefølgen af betydning. Grafikken udføres ved hjælp af isometriske teknikker og grupperes efter anvendelse af den repræsentative farve for hvert emne.

Filmplakat

Mosaic Portrait

Filmplakat Kunstfilmen "Mosaic Portrait" blev frigivet som en konceptplakat. Det fortæller hovedsageligt historien om en pige, der blev overfaldet seksuelt. Hvid har normalt metaforen om død og symbolet på kyskhed. Denne plakat vælger at skjule budskabet om ”død” bag en pigens stille og blide tilstand for at fremhæve den stærkere følelse bag tavshed. Samtidig integrerede designeren kunstneriske elementer og suggestive symboler i billedet, hvilket medførte mere omfattende tænkning og udforskning af filmværker.