Design magasin
Design magasin
Visuel Identitet

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Visuel Identitet Le Coffret er et charmerende bed and breakfast i hjertet af Valle d'Aosta. Projektet blev udformet i absolut respekt for den autentiske stil: derfor stenvægge, træbjælker og antikke møbler. En cirkel, der symboliserer himlen over trekanten, der repræsenterer bjerget, hvor B & B'en ligger, fra ideen om opstigning af mennesket til himlen. En Onciale-skrifttype, der er revideret i en moderne version for at huske den keltiske oprindelse i dalen, balanserer med rette og understøtter et stærkt og vigtigt symbol for endelig at få et logo, der er let at identificere og let fanger øjet.

Albumomslagskunst

Haezer

Albumomslagskunst Haezer er kendt for sin solide baslyd, episke pauser med godt polerede effekter. Det er den slags lyd, der kommer ud som bare fremadgående dansemusik, men ved nærmere eftersyn eller lytning begynder du at opdage flere lag med frekvenser inden for det færdige produkt. Til det kreative koncept og udførelse var udfordringen at simulere lydoplevelsen, kendt som Haezer. Kunststilen er slet ikke den typiske dansemusikstil, hvilket gør Haezer til en egen genre.

Dækning Til Menu

Magnetic menu

Dækning Til Menu Et par plastik transparente folier forbundet med magneter, der tjener som det perfekte dæksel til forskellige typer trykt materiale. Let at bruge. Let at fremstille og vedligeholde. Langvarigt produkt, der sparer tid, penge, råvarer. Miljøvenligt. Let tilpasning til forskellige formål. Ideel brug i restauranter som dækning til menuer. Når tjeneren bringer dig bare en side med frugtcocktails, og bare en side med kager til din ven, er det næsten som personaliserede menuer, der er lavet lige til dig.

Dvd-Kasse

Paths of Light

Dvd-Kasse Den bedste måde at holde den korte animation Paths of Light af Zina Caramelo på var at sikre, at DVD'en havde en smuk sag, der kunne matche. Emballagen ser faktisk ud som om den blev plukket ud af skoven og formet til en CD. På ydersiden er forskellige linjer synlige, næsten vises som små træer, der vokser op på siden af sagen. Træens ydre hjælper også med at give det et ekstremt naturalistisk look. Paths of Light er en ekstrem opdatering fra de sager, som mange sager for cd'er havde i 1990'erne, som normalt bestod af basisplastik med en papirpakke til at forklare indholdet inde. (Tekst af JD Munro)

Webstedsdesign

Trionn Design

Webstedsdesign Det hvide lærred giver den ideelle baggrund at bygge videre på. Den sukkerholdige søde farvekombination giver et perfekt opmærksomhedsfangende element, der trækker frem i beskueren. Kombinationen af serif og sans serif-skrifttyper og vægtningen og farverne giver en forbløffende blanding, der lokker seeren til at udforske yderligere. HTML5 Parallax-animationswebsted med Responsiv, Vi har vores eget personale Vector Character Design. dets unikke Design nogensinde med lys farve med dejlige og glatte animationer ..

Ølfarveprøver

Beertone

Ølfarveprøver Beertone er den første ølreferenceguide baseret på de forskellige ølfarver, der præsenteres i en glasformet fan. For den første udgave samlet vi information fra 202 forskellige schweiziske øl, der rejste rundt i landet, fra øst til vest, fra nord til syd. Hele processen tog meget tid og en detaljeret logistik for at få gjort, men resultatet af disse to lidenskaber sammen gør os meget stolte, og yderligere udgaver er allerede planlagt. Skål!