Design magasin
Design magasin
Gourmet Mad Gave Sæt

Saintly Flavours

Gourmet Mad Gave Sæt Saintly Flavours er et gourmetmadssæt, der er rettet mod forbrugere af avancerede butikker. Efter den tendens, hvor mad og spisestue er blevet moderigtigt, kommer inspiration til projektet fra 2018's Met Gala-modetema katolisisme. Jeremy Bonggu Kang forsøgte at skabe et look, der fanger øjnene på high-end shop-forbrugere ved hjælp af den udsmykkede og traditionelle ætsningstil af illustrationer til at repræsentere den rige tradition for kunst og mad af høj kvalitet i katolske klostre.

Offentligt Kunstrum

Dachuan Lane Art Installation

Offentligt Kunstrum Dachuan-bane til Chengdu, Vestbredden af Jinjiang-floden, er en historisk gade, der forbinder ruinerne af Chengdu East Gate City-muren. I projektet blev buen af Dachuan Lane i historien genopbygget på den gamle måde i den oprindelige gade, og historien om denne gade blev fortalt af gadekunstinstallationen. Intervention af kunstinstallation er en slags medier til fortsættelse og transmission af historier. Det gengiver ikke kun sporene fra historiske gader og baner, der er blevet revet, men giver også en slags temperaturhukommelse i byerne for de nye gader og baner.

Visuel Kommunikation

Plates

Visuel Kommunikation For at demonstrere forskellige afdelinger i hardwarebutikken kom Didyk Pictures med ideen om at præsentere dem som flere plader med forskellige hardwareobjekter ovenpå dem, serveret på restaurant. Hvid baggrund og hvide retter hjælper med at fremhæve de serverede genstande og gør det lettere for butikbesøgere at finde en bestemt afdeling. Billederne blev også brugt på 6x3 meter reklametavler og plakater i offentlig transport over hele Estland. En hvid baggrund og en enkel sammensætning gør det muligt for denne annoncebesked at blive opfattet selv af en person i en forbipasserende bil.

Skulptur

Iceberg

Skulptur Isbjerge er indvendige skulpturer. Ved at forbinde bjerge er det muligt at bygge bjergkæder, mentale landskaber lavet af glas. Overfladen på hver genbrugsglasgenstand er unik. Således har hvert objekt en unik karakter, en sjæl. Skulpturer er håndformet, underskrevet og nummereret i Finland. Den vigtigste filosofi bag isbergsskulpturerne er at afspejle klimaændringerne. Derfor er det anvendte materiale genanvendt glas.

Se App

TTMM for Pebble

Se App TTMM er en 130 Watchfaces-kollektion dedikeret til Pebble 2 smartwatch. Specifikke modeller viser tid og dato, ugedag, trin, aktivitetstid, afstand, temperatur og batteri- eller Bluetooth-status. Brugeren kan tilpasse type information og se ekstra data efter rystelse. TTMM Watchfaces er enkle, minimale og æstetiske i design. Det er en kombination af cifre og abstrakt info-grafik perfekt til en robot-æra.

Se App

TTMM for Fitbit

Se App TTMM er en samling af 21 urflader dedikeret til Fitbit Versa og Fitbit Ionic smartur. Urflader har komplikationsindstillinger bare med et simpelt tryk på skærmen. Dette gør dem meget hurtig og nem at tilpasse farve, designindstilling og komplikationer til brugerpræferencer. Det er inspireret af film som Blade Runner og Twin Peaks-serien.