Design magasin
Design magasin
Øreringe Og Ring

Mouvant Collection

Øreringe Og Ring Mouvant Collection var inspireret af nogle aspekter af futurismen, såsom ideerne om dynamik og materialisering af det immaterielle præsenteret af den italienske kunstner Umberto Boccioni. Øreringe og ring fra Mouvant Collection har adskillige guldfragmenter i forskellige størrelser, svejset på en sådan måde, at der opnås en illusion af bevægelse og skaber mange forskellige former, afhængigt af den vinkel, det visualiseres.

Ring

Moon Curve

Ring Den naturlige verden er i konstant bevægelse, da den afbalancerer mellem orden og kaos. Et godt design skabes ud fra den samme spænding. Dets kvaliteter af styrke, skønhed og dynamik stammer fra kunstnerens evne til at forblive åben for disse modsætninger under skabelsen. Det færdige stykke er summen af utallige valg, som kunstneren træffer. Al tanke og ingen følelse vil resultere i arbejde, der er stift og koldt, mens al følelse og ingen kontrol giver arbejde, der ikke udtrykker sig. Sammenflettingen af de to vil være et udtryk for selve livets dans.

Kjole

Nyx's Arc

Kjole Når lyset trænger gennem vinduerne med et fint niveau, vil producere et niveau af æstetisk belysning, belysning for at bringe folk i rummet, når det mystiske og stille sindet, som Nyx med en mystisk og lydløs, brugen af laminerede stoffer og drej til forskudt sådan fortolkning af skønhed.

Halskæde

Extravaganza

Halskæde En elegant collier inspireret af ruffs, antikke halsdekorationer, som du kan se på mange smukke malerier fra XVI og XVII århundrede. Karakteriseret ved et moderne og moderne design, der forenkler den typiske ruffs-stil, der prøver at gøre den moderne og moderne. En sofistikeret effekt, der giver bæreren elegance ved hjælp af sorte eller hvide farver giver en række kombinationer med et moderne og rent design. En halskæde i ét stykke, fleksibel og lys. Et ikke-dyrebart materiale, men med et imponerende design med høj mode, der gør denne collier ikke kun til en juvel, men til en ny kropsornament.

Smykkerøreringe

Eclipse Hoop Earrings

Smykkerøreringe Der er et fænomen, der konstant arresterer vores opførsel og stopper os døde i vores spor. Det astrologiske fænomen med en solformørkelse har fascineret mennesker fra de tidligste tidsrum af menneskeheden. Fra den pludselige mørke af himlen og blotting ud af solen har kastet en lang skygge af frygt, mistanke og forundring over fantasierne Den solformørkelses fantastiske natur efterlader et varigt indtryk på os alle. 18K hvidguld diamantformørkelse ring øreringe blev inspireret af 2012 solformørkelse. Designet forsøger at fange solens og månens mystiske natur og skønhed.

Luksussko

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksussko Gianluca Tamburinis linje med "sandal / formede juveler", kaldet Conspiracy, blev grundlagt i 2010. Conspiracy sko kombinerer ubesværet teknologi og æstetik. Hæle og såler er lavet af materialer som letvægtsalluminium og titan, som støbes i skulpturelle former. Skoens silhuet fremhæves derefter af semi / ædelsten og andre overdådige udsmykninger. Højteknologi og banebrydende materialer danner en moderne skulptur med form af en sandal, men hvor berøringen og oplevelsen fra dygtige italienske håndværkere stadig er synlige.