Design magasin
Design magasin
Ring

Dancing Pearls

Ring De dansende perler blandt havets brølende bølger, det er resultatet af inspiration fra havet og perlerne, og det er en 3D-modelring. Denne ring er designet med en kombination af guld og farverige perler med en speciel struktur til at implementere perlernes bevægelse mellem havets brølende bølger. Rørdiameteren er valgt i en god størrelse, hvilket gør designet robust nok til at gøre modellen fremstillbar.

Smykkekollektion

Biroi

Smykkekollektion Biroi er en 3D-printet smykkeserie, der er inspireret af den legendariske himlens føniks, der kaster sig ud i flammerne og genfødes fra sin egen aske. Dynamiske linjer, der danner strukturen og Voronoi-mønsteret spredt på overfladen, symboliserer føniks, der genoplives fra de brændende flammer og flyver ind i himlen. Mønster ændrer størrelse for at flyde over overfladen, hvilket giver en følelse af dynamik til strukturen. Designet, som viser en skulptur-lignende tilstedeværelse i sig selv, giver bæreren modet til at tage et skridt fremad ved at trække deres unikke frem.

Øreringe Og Ring

Vivit Collection

Øreringe Og Ring Inspireret af former, der findes i naturen, skaber Vivit Collection en interessant og nysgerrig opfattelse af de langstrakte former og virvlende linjer. Vivit stykker består af bøjede 18 k gule guldark med sort rhodiumbelægning på de ydre flader. De bladformede øreringe omgiver øreflipperne, så det er naturlige bevægelser skaber en interessant dans mellem det sorte og guldet - gemmer og afslører det gule guld nedenunder. Formenes sinuositet og de ergonomiske egenskaber i denne samling præsenterer et fascinerende spil af lys, skygger, blænding og refleksioner.

Øreringe Og Ring

Mouvant Collection

Øreringe Og Ring Mouvant Collection var inspireret af nogle aspekter af futurismen, såsom ideerne om dynamik og materialisering af det immaterielle præsenteret af den italienske kunstner Umberto Boccioni. Øreringe og ring fra Mouvant Collection har adskillige guldfragmenter i forskellige størrelser, svejset på en sådan måde, at der opnås en illusion af bevægelse og skaber mange forskellige former, afhængigt af den vinkel, det visualiseres.

Ring

Moon Curve

Ring Den naturlige verden er i konstant bevægelse, da den afbalancerer mellem orden og kaos. Et godt design skabes ud fra den samme spænding. Dets kvaliteter af styrke, skønhed og dynamik stammer fra kunstnerens evne til at forblive åben for disse modsætninger under skabelsen. Det færdige stykke er summen af utallige valg, som kunstneren træffer. Al tanke og ingen følelse vil resultere i arbejde, der er stift og koldt, mens al følelse og ingen kontrol giver arbejde, der ikke udtrykker sig. Sammenflettingen af de to vil være et udtryk for selve livets dans.