Design magasin
Design magasin
Regnfrakke

UMBRELLA COAT

Regnfrakke Denne regnfrakke er en kombination af en regnfrakke, en paraply og vandtæt bukser. Afhængig af vejrforholdene og mængden af regn kan det justeres til forskellige beskyttelsesniveauer. Hans unikke træk er, at det kombinerer regnfrakke og paraply i et emne. Med "paraply-regnfrakke" er dine hænder fri. Det kan også være perfekt til sportsaktiviteter som cykling. Derudover støder du ikke på andre paraplyer i en overfyldt gade, da paraplyhætten strækker sig over dine skuldre.

Projekt navn : UMBRELLA COAT, Designernes navn : Athanasia Leivaditou, Kundens navn : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Regnfrakke

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.