Design magasin
Design magasin
Regnfrakke

UMBRELLA COAT

Regnfrakke Denne regnfrakke er en kombination af en regnfrakke, en paraply og vandtæt bukser. Afhængig af vejrforholdene og mængden af regn kan det justeres til forskellige beskyttelsesniveauer. Hans unikke træk er, at det kombinerer regnfrakke og paraply i et emne. Med "paraply-regnfrakke" er dine hænder fri. Det kan også være perfekt til sportsaktiviteter som cykling. Derudover støder du ikke på andre paraplyer i en overfyldt gade, da paraplyhætten strækker sig over dine skuldre.

Projekt navn : UMBRELLA COAT, Designernes navn : Athanasia Leivaditou, Kundens navn : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Regnfrakke

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.