Design magasin
Design magasin
Hus

Geometry Space

Hus Dette projekt er et villaprojekt beliggende i [SAC Beigan Hill International Arts Center] i Shanghai forstæder, der er et kunstcenter i samfundet, der giver mange kulturelle aktiviteter, villa kan være kontor eller studie eller hjem, community scape center har en stor sø overflade , denne model er direkte langs søen. Bygningens særlige egenskaber er det indendørs rum uden søjler, der giver den største variation og kreativitet i design til indendørs rum, men også på grund af rumets frihed og variation, den indvendige struktur, designteknikken er mere variabel, den udvidelige geometri skaber interiørrum, også i tråd med de kreative ideer, der forfølges af [Art Center]. Opdelet niveau af struktur og hovedtrappe er midt i det indvendige rum, mens venstre og højre side er opdelt trappe, så i alt fem forskellige indendørs trappearealer, der forbinder rummet.

Projekt navn : Geometry Space, Designernes navn : Kris Lin, Kundens navn : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Hus

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.