Design magasin
Design magasin
Hus

Geometry Space

Hus Dette projekt er et villaprojekt beliggende i [SAC Beigan Hill International Arts Center] i Shanghai forstæder, der er et kunstcenter i samfundet, der giver mange kulturelle aktiviteter, villa kan være kontor eller studie eller hjem, community scape center har en stor sø overflade , denne model er direkte langs søen. Bygningens særlige egenskaber er det indendørs rum uden søjler, der giver den største variation og kreativitet i design til indendørs rum, men også på grund af rumets frihed og variation, den indvendige struktur, designteknikken er mere variabel, den udvidelige geometri skaber interiørrum, også i tråd med de kreative ideer, der forfølges af [Art Center]. Opdelet niveau af struktur og hovedtrappe er midt i det indvendige rum, mens venstre og højre side er opdelt trappe, så i alt fem forskellige indendørs trappearealer, der forbinder rummet.

Projekt navn : Geometry Space, Designernes navn : Kris Lin, Kundens navn : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Hus

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.