Design magasin
Design magasin
Belysning

Claire de Lune Chandelier

Belysning Dekorativ belysning, solgt flad pakke, pakket i en genanvendelig bærepose. Jeg har leveret en overkommelig version af et storslået, luksuriøst, kultiveret produkt, der repræsenterer en tidligere æra - barok / rokoko, udført i et moderne materiale. Dette tema er tidløst. Samtidig giver Claire de Lune Chandelier en smule humor, i sin finesse. (Monteringsvejledningen findes på papir såvel som en CD-Beta). Ideen med at gøre det fladpakket var at gøre min del i reduktionen af CO2-emissioner samt involvere slutkunden i en bevidst proces af deres del i at have indflydelse på vores miljø.

Projekt navn : Claire de Lune Chandelier, Designernes navn : Claire Requa, Kundens navn : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Belysning

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.