Design magasin
Design magasin
Belysning

Claire de Lune Chandelier

Belysning Dekorativ belysning, solgt flad pakke, pakket i en genanvendelig bærepose. Jeg har leveret en overkommelig version af et storslået, luksuriøst, kultiveret produkt, der repræsenterer en tidligere æra - barok / rokoko, udført i et moderne materiale. Dette tema er tidløst. Samtidig giver Claire de Lune Chandelier en smule humor, i sin finesse. (Monteringsvejledningen findes på papir såvel som en CD-Beta). Ideen med at gøre det fladpakket var at gøre min del i reduktionen af CO2-emissioner samt involvere slutkunden i en bevidst proces af deres del i at have indflydelse på vores miljø.

Projekt navn : Claire de Lune Chandelier, Designernes navn : Claire Requa, Kundens navn : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Belysning

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.