Design magasin
Design magasin
Kunstig Topografi

Artificial Topography

Kunstig Topografi Store møbler som en hule Dette er det prisvindende projekt, der vandt Grand Prize of Art i Container International Competition. Min idé er at udhule lydstyrken inde i en container for at bygge et amorft rum som en hule. Det er kun lavet af plastmateriale. Cirka 1000 ark af det bløde plastmateriale med en tykkelse på 10 mm blev skåret i konturlinjeform og blev lamineret som stratum. Dette er ikke kun kunst, men også store møbler. Fordi alle dele er bløde som en sofa, og en person, der kommer ind i dette rum, kan slappe af ved at finde det sted, der er egnet til formen af sin egen krop.

Projekt navn : Artificial Topography, Designernes navn : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Kundens navn : .

Artificial Topography Kunstig Topografi

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.