Design magasin
Design magasin
Badeværelse Sæt

LOTUS

Badeværelse Sæt Reflektion til badeværelserne i Lotus Flowers… Lotus badeværelse er blevet implementeret ved at hente inspiration fra formen af Lotus blomstens blade Zhou Dunyi, der lærer Confucius 'filosofi sagde "Jeg kan godt lide Lotus blomsten, da den vokser i mudderet og aldrig bliver snavset" i hans diskurs. Lotus blade, er snavs repeller som anført her. Bladstrukturen af Lotus-blomsten er efterlignet i produktionen af serien

Projekt navn : LOTUS, Designernes navn : Bien Seramik Design Team, Kundens navn : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

LOTUS Badeværelse Sæt

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.