Design magasin
Design magasin
Lampe

Muse

Lampe Inspireret af 'Won Buddhism' til at sige, at der ikke er absolutte kvaliteter i vores univers, har vi givet en 'paradoksal kvalitet' ved at give det en 'fysisk tilstedeværelse'. Meditationsånden, som den tilskynder til, var en stærk inspirationskilde, vi brugte til at skabe dette produkt; integrerer egenskaberne 'tid', 'sag' og 'lys' i et enkelt produkt.

Projekt navn : Muse, Designernes navn : Anarkhos design , Kundens navn : Anarkhos Design.

Muse Lampe

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.