Design magasin
Design magasin
Lampe

Muse

Lampe Inspireret af 'Won Buddhism' til at sige, at der ikke er absolutte kvaliteter i vores univers, har vi givet en 'paradoksal kvalitet' ved at give det en 'fysisk tilstedeværelse'. Meditationsånden, som den tilskynder til, var en stærk inspirationskilde, vi brugte til at skabe dette produkt; integrerer egenskaberne 'tid', 'sag' og 'lys' i et enkelt produkt.

Projekt navn : Muse, Designernes navn : Anarkhos design , Kundens navn : Anarkhos Design.

Muse Lampe

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Designinterview af dagen

Interviews med verdensberømte designere.

Læs de seneste interviews og samtaler om design, kreativitet og innovation mellem designjournalist og verdensberømte designere, kunstnere og arkitekter. Se de nyeste designprojekter og prisvindende designs af berømte designere, kunstnere, arkitekter og innovatører. Oplev ny indsigt i kreativitet, innovation, kunst, design og arkitektur. Lær om designprocesser fra store designere.