Design magasin
Design magasin
Tesæt

Wavy

Tesæt Inspireret af travertinterrasse i naturen er Wavy et tesæt, der giver dig en unik teoplevelse. De innovative håndtag er udviklet til at passe komfortabelt i dine hænder. Ved at lægge koppen sammen med håndfladerne, vil du opdage, at den udfolder sig som en vandlilje og fører dig til et øjeblik af ro.

Projekt navn : Wavy, Designernes navn : Patricia Sheung Ying Wong, Kundens navn : Patricia Wong.

Wavy Tesæt

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.