Design magasin
Design magasin
Udstilling

LuYu

Udstilling Kunst påvirker livet og livet bringer dyb refleksion og fortolkning af kunsten. Afstanden mellem kunst og liv kan være på den daglige pendling. Hvis du spiser hvert måltid omhyggeligt, kan du forvandle dit liv til kunst. Designerens skabelse er også kunst, der produceres med hans egne tanker. Teknikker er værktøjer, og udtryk er resultater. Kun med tanker vil der være virkelig gode værker.

Boligbyggeriets Lobby Og Lounge

Light Music

Boligbyggeriets Lobby Og Lounge For Light Music, en boliglobby og lounge-design, ønskede Armand Graham og Aaron Yassin fra New York City A + A Studio at forbinde rummet med det dynamiske kvarter Adams Morgan i Washington DC, hvor natteliv og musik scene fra jazz at gå-gå til punk rock og elektronisk har altid været centralt. Dette er deres kreative inspiration; resultatet er et unikt rum, der kombinerer banebrydende digitale fremstillingsmetoder med traditionelle håndværksteknikker for at skabe en fordybende verden med sin egen puls og rytme, der hylder DC's livlige originale musik.

Bord

Codependent

Bord Codependent smelter sammen psykologi og design, specifikt med fokus på den fysiske manifestation af en psykologisk tilstand, codependency. Disse to sammenflettede tabeller skal stole på hinanden for at fungere. De to former er ude af stand til at stå alene, men skaber samlet en funktionel form. Den endelige tabel er et stærkt eksempel, hvor helheden er større end summen af dens dele.

Kommercielt Interiør

Nest

Kommercielt Interiør Gulvet deles af to unikke fagfolk - talsmænd og arkitekter, der kræver forskellige hierarkiske ordrer. Valg og detaljering af elementer var en bestræbelse på at holde det overordnede look jordet, jordnært og genoplive det lokale kunst og byggematerialer. Blandingen og anvendelsen af miljøvenlige materialer, åbningernes størrelse, er alle blevet drevet af at minde om det lokale klima for at skabe et behageligt miljø, der genvækker den mistede praksis sammen med strukturering af bæredygtig praksis.

Bestik

Ingrede Set

Bestik Ingrede bestikssæt er designet til at udtrykke behovet for perfektion i hverdagen. Sæt gaffel, ske og kniv sammen med magneter. Bestik står lodret og skaber harmoni med bordet. Matematiske former tilladt at konstruere en flydende form, der består af tre forskellige stykker. Denne tilgang skaber nye muligheder, der kan bruges til mange forskellige produkter, såsom servise og andre redskaber design.

Musikanbefalingstjeneste

Musiac

Musikanbefalingstjeneste Musiac er en musikalsk anbefalingsmotor, brug proaktiv deltagelse for at finde præcise muligheder for sine brugere. Det sigter mod at foreslå alternative grænseflader til at udfordre algoritmen autokrati. Informationsfiltrering er blevet en uundgåelig søgningstilgang. Det skaber dog ekkokammereffekter og begrænser brugere i deres komfortzone ved strengt at følge deres præferencer. Brugere bliver passive og holder op med at stille spørgsmålstegn ved de muligheder, maskinen giver. Brug af tid til at gennemgå muligheder kan øge de enorme bioomkostninger, men det er indsatsen, der skaber en meningsfuld oplevelse.