Design magasin
Design magasin
Hus

Dezanove

Hus Arkitektens inspiration kom fra ”bateas” genvindede eukalyptustræ. Dette er muslingeproduktionsplatforme i flodmundingen, og der udgør den meget vigtige lokale industri i ”Ria da Arousa”, Spanien. Eucalyptustræ bruges i disse platforme, og der er udvidelser af dette træ i regionen. Træets alder er ikke skjult, og de forskellige ydre og indre flader af træet bruges til at skabe forskellige fornemmelser. Huset prøver at låne traditionen for omgivelserne og afsløre dem gennem historien, der fortælles i designet og detaljeringen.

Restaurant

Xin Ming Yuen

Restaurant Indgangen er en parade af kontrasterende materialer, strukturer og farver. Receptionsområdet er et rum med rolig komfort. Lykkelige mønstre støder på legende dekorationer. Bag er et dynamisk bjælkeområde i en hvilekontekst. Traditionel kinesisk karakter Hui mønster led lys tilføjer en følelse af futurisme. At gå gennem en delikat pyntet tagkloster er spisepladsen. Det er dekoreret med blomster, carbfiskbilleder, præcise farvede glasskærme og de gamle herbalist Bai Zi skabe, og det er en visuel rejse gennem tid og kulturelle relikvier inden for mode.

Detailhandel

Portugal Vineyards

Detailhandel Portugal Vineyards konceptbutik er den første fysiske butik for onlinespecialisten. Butikken ligger ved siden af selskabets hovedkvarter, mod gaden og besætter 90m2, og består af en åben plan uden skillevægge. Interiøret er et blændende hvidt og minimalt rum med cirkulær cirkulation - et hvidt lærred til, at den portugisiske vin skinner og vises. Hylderne er skåret ud af væggene med henvisning til vinterrasserne på en 360 graders fordybende detailoplevelse uden skranke.

Kunst

Metamorphosis

Kunst Webstedet ligger i Keihin Industrial-regionen i udkanten af Tokyo. Røg, der bølger konstant fra skorstene fra tunge industrifabrikker, kan skildre et negativt billede som forurening og materialisme. Fotografierne har imidlertid fokuseret på de forskellige aspekter af fabrikkerne, der fremstiller deres funktionelle skønhed. I løbet af dagen skaber rør og strukturer geometriske mønstre med linjer og teksturer og skala på forvitrede faciliteter skaber en luft af værdighed. Om natten skifter faciliteterne til en mystisk kosmisk fæstning som sci-fi-film i 80'erne.

Social Og Fritid

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Social Og Fritid De vandrette og lodrette linjer skærer hinanden for at danne et gitter. Hvert gitter er en kommunikationsplatform, som også er kilden til whisky bar designkoncept. Med hensyn til energibesparelse og miljøbeskyttelse brugte designeren LED energibesparende lamper i hele stangen. For at bevare luftkvaliteten i baren vedtager designet vinduer fra nord til syd, hvilket kan sikre passagen af naturlig luft.

Udstillingshallen

City Heart

Udstillingshallen Fra byens arkitektur til indeks for at forstå og veje balancen i design, byens udtryk kondenseret i tre hjørnerum, gennem byopbygning og udvikling for at fremme virksomheder, byen og folks perspektiv om ændringen af byen og byens karakteristika og bymæssige klima foldes i bytte for at udtrykke designerens forståelse af en by, se byens fortid mere for at se hans fremtid.