Design magasin
Design magasin
Plakat

50s news-gift paper

Plakat Når man kommer tilbage til de dage, hvor detailhandlere i Singapore brugte aviser til at indpakke varer, fremkalder dette 1950-tallet-inspireret gavepapir nostalgiske minder fra disse dage. Disse overskriftsnyheder og tophistorier fra 1950'erne udgør også en interessant kilde til identitet, der hjælper den yngre generation med at knytte nutiden til fortiden. Den pulserende kinesiske typografi, der anvendes oven på det gamle avispapir, producerer en blanding af det traditionelle og det moderne, mens det skaber en helt frisk appel og en gaveindpakning, der passer til enhver lejlighed. De kan også vises som plakater.

Projekt navn : 50s news-gift paper, Designernes navn : Jesvin Yeo, Kundens navn : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Plakat

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.